UPDATE – UPDATE – COVID 19 – UPDATE – UPDATE

NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – COVID19 – NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS

Na de persconferentie van maandag 23-03-2020 hebben wij als Fysiotherapie Panken, met pijn in het hart, de praktijk met ingang van 24-03-2020 moeten sluiten. We zijn wel per mail bereikbaar (afspraak@fysiotherapie-panken.nl) en met ingang van 26-03-2020 zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 u – 12.00 u op telefoonnummer 0475-311145. Ook zullen wij u met raad en daad ter zijde staan via e-consulten. Zie verder de uitleg hieronder. Kom in géén geval fysiek naar de praktijk maar bel of mail eerst!

Aangezien de veiligheid en gezondheid van zowel de patiënten als de medewerkers voorop staat en er recent duidelijk is geworden dat besmetting met het Coronavirus ook al plaats vindt in de periode voordat er klachten zijn heeft de regering besloten dat fysiotherapie-praktijken alleen fysiek mogen behandelen bij patiënten waar het duidelijk is dat zonder fysiotherapie de beperkingen, conditie en klachten snel zullen toenemen en zelfstandig functioneren in het gedrang komt. Dit moet door een arts geïndiceerd zijn.
Op deze manier kunnen we met zijn allen proberen de besmettingsgraad minder explosief te laten groeien en op deze manier zorgen we dat de ZORG in de ziekenhuizen voor iedereen bereikbaar blijft zodat we bijdragen aan het “flatten the curve” principe.

Maar natuurlijk blijft het welzijn van onze huidige en toekomstige patiënten voor ons daarnaast hoge prioriteit hebben dus we proberen voor iedereen te blijven zorgen.

We zijn bereikbaar per mail: afspraak@fysiotherapie-panken.nl en we voeren ook e-consults uit (per video of per telefoon). We kunnen u begeleiden in het uitvoeren, opbouwen en bijstellen van uw oefeningen, we kunnen u adviseren bij “wat te doen bij” een acute rug, stijve nek, verzwikte enkel en alle andere klachten aan het bewegingsapparaat. We kunnen u assisteren en uitleg geven over ademhalingsoefeningen en het kwijtraken van slijm bij longklachten en in het algemeen over hoe u uw conditie bij kunt houden en hoe u kunt zorgen dat u beter belastbaar bent of wordt!

Alle afspraken die nu nog staan worden gewijzigd naar e-consults voor zover u daar behoefte aan heeft en in toestemt. We nemen contact op met iedereen die nog een afspraak heeft staan. Deze regeling geldt in eerste instantie tot 6-4-2020.

Op het moment dat de regering nieuwe maatregelen treft die de fysiotherapie raken dan hoort u dat natuurlijk direct van ons.

Samen sterk voor de gezondheid van ons allen en voor de kwetsbare mensen in onze samenleving in het bijzonder! Zorg goed voor u zelf en voor elkaar!

Guus Panken, Astrid Aretz, Bas van den Biggelaar, Gerke van Vught, Bart Hendriks

Fysiotherapie Panken – Bredeweg 239-C1 – Roermond

 

2 responses to “UPDATE – UPDATE – COVID 19 – UPDATE – UPDATE

    1. Beste Colinda, ik geef dit even door aan een van de collega’s en die zullen je bellen deze week. Misschien kunnen we je op afstand tips en adviezen geven om de pijn te verlichten. Met vriendelijke groet Guus Panken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *