Update Corona_31-03-2020

NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – COVID19 – NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS

Na de persconferentie van dinsdag 31-03-2020 willen we u informeren over wat dit betekent voor u als patiënt van Fysiotherapie Panken.

Alle huidige overheidsmaatregelen blijven van kracht tot minimaal 28-04-2020.

Dit betekent dat fysiotherapiepraktijken in principe gesloten zijn en alleen fysiek mogen behandelen bij patiënten waar het duidelijk is dat zonder fysiotherapie de beperkingen, conditie en klachten zo snel zullen toenemen dat zelfstandig functioneren in het gedrang komt.

Maar natuurlijk blijft het welzijn van onze huidige en toekomstige patiënten voor ons hoge prioriteit hebben dus we proberen voor iedereen te blijven zorgen, al of niet op afstand.

Iedere werkdag zal één van onze collega’s van 10.00 u – 12.00 u in de praktijk telefonisch bereikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden of advies te geven.

Daarnaast zijn alle collega’s bereikbaar per mail: afspraak@fysiotherapie-panken.nl en voeren we op vraag van u e-consults uit (per video of per telefoon). We kunnen u begeleiden bij het uitvoeren, opbouwen en bijstellen van uw oefeningen, we kunnen u adviseren bij “wat te doen bij” een acute rug, stijve nek, verzwikte enkel en alle andere klachten aan het bewegingsapparaat. We kunnen u assisteren en uitleg geven over ademhalingsoefeningen en het kwijtraken van slijm bij longklachten (ook als u Corona gehad heeft en nog ademhalingsproblemen ervaart) en in het algemeen over hoe u uw conditie bij kunt houden en hoe u kunt zorgen dat u beter belastbaar bent of wordt!

Samen sterk voor de gezondheid van ons allen en voor de kwetsbare mensen in onze samenleving in het bijzonder!

Zorg goed voor u zelf en voor elkaar en schroom niet om contact met ons te zoeken als u vragen heeft of thuis oefeningen wilt gaan doen!

Guus Panken, Astrid Aretz, Bas van den Biggelaar, Gerke van Vught, Bart Hendriks

Fysiotherapie Panken – Bredeweg 239-C1 – Roermond

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *