voetafdruk zandPodologie

John Pannekoek is Registerpodoloog B en aangesloten bij de stichting LOOP (Landelijk Overkoepelend Orgaan voor Podologen). Hij is inmiddels al weer 13 jaar werkzaam als podoloog op diverse locaties.

Een Registerpodoloog B moet voldoen aan eisen die de stichting LOOP stelt betreffende opleiding, praktijkvoering en bij- en nascholing.
Een Registerpodoloog houdt zich bezig met voetklachten en klachten die voLogo LOOPort komen uit het verkeerd functioneren of een foutieve stand van de voeten. Dit kunnen klachten zijn, die zich uiten in voet-, enkel-, heup-, knie-, en/of rug- en nekklachten.

Een voetafdrukgoede uitleg van zijn werkwijze, de behandeling, de begeleiding en de (na)zorg staan hoog in het vaandel.

Dhr. Pannekoek is gepassioneerd om cliënten met voetgerelateerde gezondheidsproblemen weer optimaal te laten functioneren. Hij bekijkt of u het beste geholpen kan worden met een standaard zool, een proprioceptieve, biomechanische dan wel een orthopedische zool of een mix uit deze zolen. Er is dus een breed aanbod om op maat gemaakte steunzolen te fabriceren.zooltjes

Iedereen die, tijdens of na het sporten cq werken, last heeft van voeten, knie, enkel, heup en/of rug/nek, zal zo optimaal mogelijk geholpen worden.

Ook voert dhr. Pannekoek schoenadviezen en schoencontroles uit van veiligheidsschoenen in samenwerking met Cornelco te Venray en World Prosa te Swalmen.

Er is vanuit deze setting een goede samenwerking mogelijk tussen uw fysiotherapeut en de podoloog.
De declaratie van het consult en de zolen loopt veelal via uw zorgverzekeraar.

U kunt John Pannekoek bereiken via:
Tel: 06-24162584
Email: info@pannekoekpodologie.nl