Personal Coaching

Personal training/coaching betekent dat u persoonlijke begeleiding krijgt in het opstellen en behalen van uw doelstellingen. Dit zal gebeuren onder begeleiding van sportfysiotherapeut Bart Hendriks. Bart heeft 14 jaar ervaring in het trainen en begeleiden van zowel (top)sporters, revalidanten als patiënten in een reïntegratie-traject.

Personal training is voor zowel sporters als niet-sporters. Lukt het niet om zelfstandig uw doelen te bereiken of heeft u weinig ervaring in de sportschool, dan zal Bart u helpen om op een verantwoorde manier aan uw belastbaarheid te werken.
Ben je (top)-sporter en heb je sportieve doelstellingen? Door middel van personal training zul je specifiek aan jouw, op maat afgestemde, persoonlijke sportprestaties werken.

Personal training wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en kost €80,- per uur.
Er is een mogelijkheid voor een Tien-rittenkaart á €700,-

Aanmelden kan via de behandelend fysiotherapeut bij Fysiotherapie Panken. Door middel van een intake gesprek en fysieke metingen wordt bepaald waar de doelstellingen liggen. Vervolgens wordt er een plan opgesteld waar u samen met de personal trainer aan gaat werken. Aan het einde van de trainingsperiode zal bekeken worden wat de resultaten zijn en of de doelstellingen behaald zijn of gaan worden. Uiteindelijk is het natuurlijk ook belangrijk dat u de trainingen zelfstandig kunt voortzetten (thuis, in een fitnessomgeving of op het sportveld)!

Personal Coaching nodig?

Personal Coaching nodig?