Huisreglement

Parkeergelegenheid
Er is op het terrein van het Medisch Centrum eigen parkeergelegenheid. Deze is te bereiken via de inrit (met slagboom) aan de Bredewegzijde. U kunt hier gratis parkeren gedurende ongeveer 1,5 uur. 

Beleid gebouw
Het Medisch Centrum is rolstoelvriendelijk en er is een niet-roken beleid. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. Indien u slecht ter been bent, kunt u bij de apotheek een rolstoel lenen om bij uw behandelaar te komen. Deze dient na de behandeling weer ingeleverd te worden bij de apotheek.

Vestiging Fysiotherapie Panken
Onze praktijk is gevestigd op de 2-e etage en bereikbaar met lift en/of trap vanuit de centrale hal.

U wordt door uw behandelend fysiotherapeut opgehaald uit de wachtkamer op het moment dat u behandeld kan worden en we hopen op uw begrip als u enkele minuten moet wachten. Wij proberen wachttijden te vermijden.

Bij afwezigheid (vakantie/cursus/ziekte) van uw fysiotherapeut(e) wordt met u overlegd of de overname van de behandeling door een collega noodzakelijk en door u gewenst is. 

Wet- en regelgeving
Wij zijn aangesloten bij het KNGF en voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Wij waarborgen uw privacy, hebben geheimhoudingsplicht en u heeft recht op inzage van uw dossier.
Bij eventuele klachten over uw behandeling of andere zaken, hopen wij dat u dat aan ons vertelt (mag ook per mail). Wij zullen uw klacht zo goed mogelijk en in vertrouwen proberen op te lossen. Mocht dit niet naar tevredenheid lukken, dan kunt u uw klacht indienen bij:

Centraal bureau Fysiotherapie, klachtencommissie, postbus 248, 3800 AE  Amersfoort  Tel. 033-4672900

Uiteraard hopen wij, dat u tevreden bent over onze wijze van behandelen en vertrouwen we op een prettige samenwerking met u.