Guus Panken: BIG 09034667904Guus_foto_2015

 

Guus Panken: Manueel Therapeute (MMT), Algemeen Fysiotherapeute en Epidemiologe (MSc)
Afgestudeerd in 1983 aan de toenmalige Academie voor Fysiotherapie te Heerlen. Vervolgens gespecialiseerd in Sportfysiotherapie, NDT-oefentherapie (voor patiënten met neurologische aandoeningen zoals een hersenbloeding of herseninfarct), Master Manuele Therapie (SOMT) met KISS-aantekening, Medical Taping Concept en McKenzie Therapie (credential therapist).
In 1995 pedagogisch-didactische aantekening behaald (Katholieke Leergangen Tilburg).
Tussen 1994 – 1999 verbonden geweest aan de Hogeschool Zuyd als docente fysiotherapie.
Tevens 5 jaar lid geweest van de commissie Wetenschap en Scholing van de NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie, zie www.nvmt.nl).

Per 01-01-2010 gestart met de universitaire opleiding tot epidemioloog aan de VU in Amsterdam, welke in 09-2012 met een MSc-graad in de Epidemiologie afgerond is.

Binnen de praktijk werkzaam als “manager” en als manueeltherapeut, specifiek voor wervelkolom-gerelateerde aandoeningen. Daarnaast 2 dagen per week werkzaam aan de VUmc te Amsterdam voor een promotietraject.
In het dagelijks leven tevens echtgenote en moeder van 2 dochters en een zoon. Hobby’s zijn gezin, sport (hockey, zeilen en schaatsen), lezen, muziek maken (tenorsaxofoon en contrabas) en ‘vastelaovend’.