Samenwerking met CrossFit0475

Met ingang van vrijdag 17-05-2024, zijn wij een samenwerking aangegaan met Crossfit0475 aan de Spoorlaan Noord 176 te Roermond.

Crossfit0475 verzorgt trainingen en lessen, om op een gezonde manier aan de beweegnorm te voldoen en doet dit voor iedereen op zijn of haar eigen niveau. Bart Hendriks, onze collega, zal voor de groep 55+ sporters een screening en intake verzorgen zodat de trainers bij Crossfit0475 weten waar er op gelet moet worden om iedereen op een gezonde manier te laten sporten en zo blessures te voorkomen. Andersom zullen sporters met beginnende blessures ook snel gezien kunnen worden door Bart om zo snel mogelijk weer verder te kunnen met het sporten.

Daarnaast zal Bart op dinsdag- en donderdagmiddag gebruik gaan maken van de faciliteiten en trainingsruimte van Crossfit0475 met patiënten die een grotere oefenruimte nodig hebben om aan maximaal revalideren toe te komen. De patiënten die daar voor in aanmerking komen worden hierover door Bart geïnformeerd.

Wij hopen op een gezonde en vruchtbare samenwerking. Als u meer informatie wilt dan kunt u dit gewoon bij uw fysiotherapeut in onze praktijk navragen of even contact opnemen met bart@fysiotherapie-panken.nl